Nieuwe inschrijvingen

Wil jij graag bij Dansgroep Chara komen dansen? Dan moet je eerst een account aanmaken!

Instappen kan in de maand september en januari. Heb je nog geen account? Maak er dan eentje aan op ons ledenplatform PeeplOverzicht - Dansgroep Chara vzw. (ledenbeheer.be)

Opgelet: Elk lid moet zich apart registreren/aanmelden op het ledenplatform.
Vul dus zeker de gegevens in van de deelnemer en niet van de ouder. Ouders kunnen natuurlijk wel het account beheren.

Nadat je jezelf via Peepl hebt geregistreerd, kan je via het menu "inschrijvingen" inschrijven voor onze lessen en danskampen. Er zal automatisch een kostennota aangemaakt worden. De inschrijvingen voor het nieuwe dansseizoen zullen zichtbaar zijn vanaf einde Juni.
Verder vind je op ons ledenplatform ook heel wat nuttig informatie, zoals informatie over lessen, fotoalbums, leuke activiteiten, officiële documenten ...

Er zijn twee belangrijke zones op het ledenplatform:

1) Informatie van Chara voor jou via de navigatiebalk (links):

Via deze navigatiebalk kan je: nieuwsberichten lezen, de agenda bekijken, foto’s raadplegen, inschrijven voor lessen/workshops/kampen, polls invullen, documenten nalezen en je betalingsstatus bekijken.

Klik op het onderstaande symbooltje in de navigatiebalk om jezelf in te schrijven:

2) Jouw persoonlijke profiel (rechts bovenaan):

Jouw profiel is een van de belangrijkste onderdelen in Peepl. Hier kan je al je gegevens aanpassen en updaten. Je komt in de profielzone terecht door rechts bovenaan te klikken op de naam van de deelnemer en nadien op 'Mijn profiel'.

Je kan je profielgegevens aanpassen door op het potloodje te klikken. Kijk deze gegevens goed na en vergeet ze niet aan te passen als ze veranderen. Vul zo veel mogelijk gegevens in, zo kunnen we je optimaal op de hoogte houden van belangrijke nieuwtjes of veranderingen. Wie wilt, kan ook een profielfoto toevoegen.